

INDIA

REGIONAL CHAMPIONSHIP 2024 DELHI DAY PLAN

28 AUG 2024 | DAY 1 | COMPETITION DAY

PARTICULARS	TIMING	DURATION	AGENDA
REPORTING AND ASSEMBLY	08:00 - 08:30	30 Mins	Reporting and Entry
	08:00 - 08:30	30 Mins	Breakfast
ROBOMISSION	08:30 - 11:00	150 Mins	Rule Clarification and Q&A with Coaches & Practice
FUTURE INNOVATORS	08:30 - 11:00	150 Mins	FI Elementary & Senior - Settling time + Booth Set-up
INAUGURATION	11:00 - 11:30	30 Mins	Inauguration
FUTURE INNOVATORS ELEMENTARY & SENIOR	11:30 - 13:30	120 Mins	Judging
	13:30 - 14:15	45 Mins	Lunch
	14:15 - 16:30	135 Mins	Judging & Deliberation

NOTE: REGISTRATION FOR FUTURE INNOVATORS ELEMENTARY & SENIOR WILL BE DONE BEFORE LUNCH

	11:30 - 12:45	75 Mins	Open Practice
ROBOMISSION	12:45 - 13:30	45 Mins	Lunch
	13:30 - 16:30	180 Mins	Open Practice
Award Ceremony	16:45 - 17:30	45 Mins	Result Compilation & Award Ceremony - FI Elementary

NOTE: REGISTRATION FOR ROBOMISSION WILL BE DONE THROUGHOUT THE DAY

29 AUG 2024 | DAY 2 | COMPETITION DAY

PARTICULARS	TIMING	DURATION	AGENDA
REPORTING AND ASSEMBLY	08:15 - 08:45	30 Mins	Reporting and Entry
	08:15 - 09:00	45 Mins	Breakfast
FUTURE INNOVATORS JUNIOR	09:00 - 11:30	150 Mins	FI Junior - Settling time + Booth Set-up
	11:30 - 13:30	120 Mins	Judging - Junior & Senior
	13:30 - 14:15	45 Mins	Lunch Break - Future Innovators
	14:15 - 16:45	150 Mins	Judging Delibration

NOTE: REGISTRATION FOR FUTURE INNOVATORS JUNIOR WILL BE DONE BEFORE LUNCH

09:00 - 11:30	150 Mins	Robot Building Time + Practice (Round 1)
11:30 - 12:00	30 Mins	Robot Inspection and Quarantine (Round 1)
12:00 - 12:45	45 Mins	Round 1
12:45 - 13:30	45 Mins	Lunch
13:30 - 14:15	45 Mins	Repair and Practice (Round 2)
14:15 - 14:30	15 Mins	Robot Inspection and Quarantine (Round 2)
14:30 - 15:15	45 Mins	Round 2
15:15 - 15:45	30 Mins	Repair and Practice (Round 3)
15:45 - 16:00	15 Mins	Robot Inspection and Quarantine (Round 3)
16:00 - 16:45	45 Mins	Round 3
16.45 - 17.30	45 Mine	Result Compilation & Award Ceremony
	11:30 - 12:00 12:00 - 12:45 12:45 - 13:30 13:30 - 14:15 14:15 - 14:30 14:30 - 15:15 15:15 - 15:45 15:45 - 16:00	11:30 - 12:00 30 Mins 12:00 - 12:45 45 Mins 12:45 - 13:30 45 Mins 13:30 - 14:15 45 Mins 14:15 - 14:30 15 Mins 14:30 - 15:15 45 Mins 15:15 - 15:45 30 Mins 15:45 - 16:00 15 Mins 16:00 - 16:45 45 Mins

NOTE: BREAKFAST AND LUNCH WILL BE AVAILABLE ON PAID BASIS ON BOTH DAYS

ORGANIZED BY

SUPPORTED BY













