INDIA

REGIONAL CHAMPIONSHIP 2024 KOLKATA DAY PLAN

04 SEPT 2024 | COMPETITION DAY

PARTICULARS	TIMING	DURATION	AGENDA
REPORTING AND ASSEMBLY	08:15 - 08:45	30 Mins	Reporting and Entry
	08:15 - 09:00	45 Mins	Breakfast
FUTURE INNOVATORS	09:00 - 11:00	120 Mins	Settling time + Booth Set-up
INAUGURATION	11:00 - 11:30	30 Mins	Inauguration
FUTURE INNOVATORS	11:30 - 13:30	120 Mins	Judging
	13:30 - 14:15	45 Mins	Lunch
	14:15 - 16:30	135 Mins	Judging and Deliberation
Award Ceremony	16:45 - 17:30	45 Mins	Result Compilation & Award Ceremony

REGISTRATION FOR FUTURE INNOVATORS WILL BE DONE BEFORE LUNCH NOTE: BREAKFAST AND LUNCH WILL BE AVAILABLE ON PAID BASIS ON BOTH DAYS

ORGANIZED BY

Ministry of Culture Government of India



SUPPORTED BY









VENUE PARTNER





STUDY ABROAD PARTNER